Έναρξη λειτουργίας του ιστότοπου της Δ.Ε.Υ.Α.Τ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους δημότες Τριφυλίας πως από Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 τέθηκε σε λειτουργία ο ιστότοπος της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., υπό το όνομα χώρου: www.deyatrif.gr  με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ο νέος διαδικτυακός τόπος έχει καθαρό σχεδιασμό (clear design), βελτιωμένη λειτουργικότητα και παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα να περιηγούνται με ευκολία μέσω Η/Υ, κινητού ή tablet και να ενημερώνονται άμεσα για ό,τι τους αφορά.
Αποτελεί ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας, σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό, με πλούσιο περιεχόμενο, χρήσιμα εργαλεία και εφαρμογές.
Παρέχει με διαφάνεια άμεση ενημέρωση, για τυχόν διακοπές νερού, βλάβες, προσλήψεις προσωπικού, διακηρύξεις ανοικτών ηλεκτρ. διαγωνισμών κ.α.
Μία νέα καινοτομία, εύκολη στη χρήση ακόμα και από άτομα χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 

 Μέσα από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα μπορεί ο κάθε καταναλωτής να βρίσκει ό,τι χρειάζεται σαν να ήταν στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Τ, όπως  πληροφορίες που αφορούν:

  1. Την 🔗ύδρευση

  2. την 🔗αποχέτευση

  3. το 🔗κόστος των υπηρεσιών μας, 

  4. ζητήματα🔗λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., 

  5. τα 🔗κοινωνικά και επαγγελματικά τιμολόγια,

  6. την 🔗ποιότητα του νερού.

  7. 🔗Δήλωση Βλάβης στο δίκτυο

Πλέον οι πολίτες του δήμου Τριφυλίας μπορούν να δηλώνουν ηλεκτρονικά, τις βλάβες που εντοπίζουν έτσι ώστε να υπάρχει ιχνηλασιμότητα και να γίνεται γρηγορότερα η αποκατάστασή τους.

Ο ιστότοπός μας έχει αναπτυχθεί από το προσωπικό της επιχείρησης, στο αναβαθμισμένο δικτυακό περιβάλλον της Google, επιτυγχάνοντας έτσι σχεδόν μηδενικό κόστος κατασκευής - λειτουργίας και συντήρησης, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας.


ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.Τ.

ΑΥΡΗΛΙΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ


Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Τ.