ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ Ε.Ε.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ

 

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Τ.)

 

Προκηρύσσει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ, για την υπηρεσία με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ Ε.Ε.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ» με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο της τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16.

1.      Αναθέτουσα Αρχή: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριφυλίας (Δ.Ε.Υ.Α.Τ.)

2.      Διεύθυνση: Δημαρχείου 2, Τ.Κ. 24 500, Κυπαρισσία

3.      Τηλέφωνο: 27610 62130

4.      Τίτλος: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ Ε.Ε.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ»

5.      Υπηρεσίες (CPV): 90420000-7 «Υπηρεσίες επεξεργασίας λυμάτων»

6.      Περιγραφή αντικείμενο της σύμβασης: Αντικείμενο της σύμβασης είναι η «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ Ε.Ε.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ, ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ», από εξειδικευμένο συνεργείο με στόχο την αδιάκοπη λειτουργία αυτών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και κανονισμούς, την πρόληψη βλαβών και την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας λειτουργίας μέσω των εργασιών μικρής κλίμακας, ρύθμισης και συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και τέλος την παρακολούθηση των χημικών παραμέτρων των εισροών και εκροών των μονάδων. Με τον όρο Ε.Ε.Λ. νοούνται οι κύριες εγκαταστάσεις επεξεργασίας των αστικών λυμάτων (ΒΙΟ.ΚΑ.) και τα αντλιοστάσια αυτών. Η αναλυτική διακήρυξη και η μελέτη διατίθενται ηλεκτρονικά και από τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Τ..

7.      Κατανομή σε τμήματα: ΟΧΙ

8.      Συνολικός προϋπολογισμός: 138.000,00€ χωρίς Φ.Π.Α.

9.      Διάρκεια σύμβασης: Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Η συνολική διάρκεια της σύμβασης μπορεί να παρατείνεται μετά από αιτιολογημένη απόφαση της αναθέτουσας αρχής μέχρι το 50% αυτής, ύστερα από σχετικό αίτημα του αναδόχου που υποβάλλεται πριν από τη λήξη της διάρκειάς της σε αντικειμενικά δικαιολογημένες περιπτώσεις που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του αναδόχου.

10.  Απαιτούμενες εγγυήσεις: Η προσφορά πρέπει υποχρεωτικά και με ποινή αποκλεισμού να συνοδεύεται από Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής στο διαγωνισμό σε 2.400,00€.

11.  Βασικοί όροι χρηματοδότησης: Φορέας χρηματοδότησης της υπηρεσίας είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας (Δ.Ε.Υ.Α.Τ.).

12.  Διάθεση εγγράφων στοιχείων του διαγωνισμού: Διεύθυνση Φορέα: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας, Δημαρχείου 2 - Τ.Κ. 24500 Κυπαρισσία και στο τηλέφωνο 27610 62130, e-mail: deyatrifylias@yahoo.gr κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Επίσης το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του φορέα και συγκεκριμένα στη  διεύθυνση:  www.deyatrif.gr/diakirixibioka2024 όπου παρέχεται ελεύθερη και πλήρης πρόσβαση καθώς και στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. και Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. (www.promitheus.gov.gr).
URL  δημοσιευμένων στοιχείων και εγγράφων διαγωνιστικής διαδικασίας στο ΕΣΗΔΗΣ: 357884.

13.  Χρόνος, τόπος και γλώσσα υποβολής των προσφορών: Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών: 23/09/2024 και ώρα 23:59 και Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών: 25/09/2024 και ώρα 10:00π.μ..

14.  Γλώσσα σύνταξης των προσφορών είναι η Ελληνική.

15.  Δικαίωμα συμμετοχής: Φυσικά και νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά, ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά.

16.  Εναλλακτικές προσφορές: Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές ή αντιπροσφορές. Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες, καθώς και οι χώροι παράδοσης περιλαμβάνονται στην διακήρυξη του διαγωνισμού.

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Υ.Α.Τ.

ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ